Har gjort denna som förrätt ett antal gånger, vid ett tillfälle hittade jag inte nog stora champinjoner så då köpte jag portabellosvamp, men jag tycker inte resultatet var lika bra
Första gången i samband med en herrklubbsmiddag |
Brunoise, smått tärnade grönsaker
Recept
Lossa foten från svampen
Rensa försiktigt innandömet på
champinjonen
Det kan vara smart att spara lite
skivad lök, och chili till dekoration.
Andra gången hittade jag inte så stora chaminjoner Så jag gjorde Västerbottenost gratinerade polentabiffar till Och serverade med min hemmagjorda BBq sås |
Hacka grönsakerna
2 tsk bredbar ädelost,
baskrydda
Denna är från en herrmiddag om jag inte minns fel |
Tillsätt, sparris, rödlök, paprika,
chili, vitlök
Krydda med lite baskrydda
Låt fräsa 1-2 min
Fyll champinjonhattarna
börja med ädelosten i botten
sedan resten av den frästa
fyllningen
Gratinera i 225 graders ugn ca 9-12
min
Njut