Detta är en gammal favorit som jag gör för sällan
Orginalbilden från 2011 Receptet följer denna bild |
Samma maträtt 3 år senare Fast nu serverad med lätt gräddstuvad spenatpotatis |
--------------
Presenterades i gamla bloggen lördag 10 september 2011
Samt dök upp på Spisat.se onsdag 28 september 2011 som gästbloggare
Ingredienser 4 Port:
1 förp Konc Äppeljuice/dryck
2-4 st Skivade vitlöksklyftor (efter smak)
Mjöl
till panering
Rapsolja
att steka i
American
BBQ grillkrydda
Tillbehör:
Krydda karréskivorna rejält med BBQ krydda på bägge sidor.
Vänd i mjöl och bryn hastigt i
het olja hastigt på båda sidor tillsammans med vitlöken.
Dra ned värmen, tillsätt konc
äppeljuice, äpplet och buljongtärning.
Låt sjuda under lock i 1 - 1,5
tim
Smörfräs tillbehören i het
stekpanna till löken mjuknat lite.