Detta var första blogginlägget jag gjorde efter att jag bröt benen 2011 och fördrev tiden i rullstol hela sommaren
torsdag 1 september 2011
Så nu var jag jag var sugen på att laga riktig mat
Tror jag tog i lite häftigt - men gott var det
Du behöver en stor stekpanna och en rejäl gryta
samt smör och rapsolja att steka i
2 burk skalade tomater
2 msk Worchirchestersause
1 tsk Rosmarin
1 tsk Grovmalen svartpeppar
I den stora grytan
Starta den plattan på halv värme
Bryn i omgångar - Och fyll på grytan eftersom
Rör om och låt grytan sjuda på låg värme under lock - hela tiden
Sedan så tar du:
2 st stora gula lökar, grovhackat, stek mjuk, tillsätt
Tillsätt i grytan - glöm inte att röra om
Räkna med minst 3 timmars i grytan - gärna 4 timmar - och rör om ibland.
Innan servering röt om grytan rejält - om du ser ben kan du ta upp dom annars så är det bara att informera gästerna att benen har fått koka med för att höja smakerna
Smaka av med salt och svartpeppar
Done
Casserolle Quatro
Vitkålssallad med rödlök & vitlök
Hemkokt svartvinbärsgele
Dijonsenapdressing
Min matgäst höll på att äta ihjäl sig