Idag har jag provat göra ett recept som är menat för en helt annan typ av fisk.
Allt gick inte helt perfekt - även om det blev gott.
Receptet jag bjuder på är justerat så att dom fel jag gjorde inte finns kvar när ni provar det.
baskrydda (se menyrad)
grovt rågmjöl
10-15 st små
smörklickar
2 tsk dill,
torkad
1 msk kaviar
Starta ugnen på 225 gr
Dela upp fisken i 4 bitar
Krydda med baskrydda
Vänd ordentligt i grovt rågmjöl
Lägg i smord form
Lägg strimlad rödlök och smörklickar på
Kör i ugnen 5 minuter
Under tiden blanda ihop: Grädde, fiskbuljong, kaviar och dill
Häll gräddblandningen över fisken, kör 15 min ytterligare
1 msk kaviar
Starta ugnen på 225 gr
Dela upp fisken i 4 bitar
Krydda med baskrydda
Vänd ordentligt i grovt rågmjöl
Lägg i smord form
Lägg strimlad rödlök och smörklickar på
Kör i ugnen 5 minuter
Under tiden blanda ihop: Grädde, fiskbuljong, kaviar och dill
Häll gräddblandningen över fisken, kör 15 min ytterligare
_____________________________________________________
Dessutom så gjorde jag ett experiment idag
3 st sparris på ett fat, strila lite olivoja över och lite salt
1 min och 20 min full effekt - perfekt
Prova dig fram det är stor skillnad mellan microvågsugnar
_____________________________________________________
Dagens middag:
Gräddposcherad Pangaiusfilé
Sparris
Kokt potatis