Ingredienser 4 port
1 gul lök
riven ingefära
hönsbuljong
Glace:
2 msk Colmans senapspulver
2 msk svensk senap 3 msk honung
2 msk kalvfond
2 msk chilisås
2 msk ketchup
1 msk malen ingefära
1.5 tsk salt
Gör så här
Koka upp vatten och hönsbuljong med lök och ingefära en
gryta.
Lägg ner hela revbensspjället och låt koka upp på nytt.
Sjud under lock ca 45-60 min tills spjället börjar kännas
mört.
Ta upp och låt svalna i en form.
Sätt ugnen på 225 grader.
Glasering:
Blanda alla ingredienserna och koka upp.
Fördela marinaden över spjället skuret i lämpliga bitar.
Glasera i 225 grader varm ugn ca 15 min eller tills det fått
vacker färg.
Inlägg från måndag 26 oktober 2009 i min gamla blogg