Har väl inte full koll på var kryddorna och stilen hör hemma - så ja skriver crossover
Biff med Lök 2 port
Strimla
300 gr fläskschnizel,
Blanda marinaden
2 msk soja
1 msk fish sause
2 msk kalvfond
1 klyfta vitlök,riven
1 tsk sesamolja
1 tsk potatismjöl
1 tsk sambal olaek
2 tsk ingefärspulver
1/2 tsk bikarbonat
Marinera köttet i minst två timmar eller
så går det bra att förbereda dagen före
Koka en förp nudlar, sila av och spara buljongen - kyl
Fräs hastigt ägget i olja, het panna
under omrörning
Lägg på sidotallrik
Fräs löken till den börjar mjukna
och bli glansig
Lägg på sidotallrik
Woka köttet med marinad i väldigt het panna
5-8 minuter.
Bara så att köttet blir genomvarmt
Vänd ned nudlar och späd med ett par matskedar buljong
Vänd ned löken och ägget, rör om och värm på
Servera med en skvätt sweet chilisause