Vad som är bra när jag provar recept är att jag kan informera vad man inte ska göra - Alltså gör inte som jag gjorde.
Sedan försöker jag skriva till receptet så det ska fungera bättre.
Orginalet har jag efter mitt inlägg - inkl video
Ingredienser:
3 msk chicken gourmet
Zigges BBQ |
Gör så här
Blanda mjöl, halloumi, chicken gourmet i en skål till
panering.
Vispa ägg i en separat skål för panering.
Skär kycklingbröst i stora bitar. (2-3 bitar)
Skär en skåra i kycklingbröst i mitten, men inte hela vägen
igenom.
Skär en liten bit av osten som passar in i kycklingen och
stoppa den.
Doppa den stoppade kycklingen i mjölet, sedan in i ägget,
och tillbaka in i mjöl, skaka av överflödigt.
Stek i het olja tills gyllenbrun, ca 3-4 minuter per sida.
Dagens Middag
Ostfyllt Kycklingbomb
Saffransris
Friterad Haloumiost
Friterad Lökring
Hade flera lökringar men förstår inte vart dom tog vägen...burp...ooop...ursäkta...
Ajvar
-----------------------
ORGINALET Tror jag
Garlic Parmesan Chicken Bombs
Recipe By Christina Stumbaugh | November 10, 2015
Orginalrecept
från
If you like jalapeno poppers, you are going to
love these! The chicken breast gives the appetizer substance making it the
perfect substitution for those nights you don’t want a heavy meal. Of course,
it also makes a great pre-dinner snack.
The
combination of chicken, cheddar cheese and parmesan creates a flavor explosion
that your taste buds will love you for!
Check out
this quick demo video by BuzzFeed Food to get the quick version. The recipe is
printed below the video:
Garlic
Parmesan Chicken Bombs
Ingredients:
1 cup flour
1/2 cup
grated parmesan cheese
1 tsp
garlic powder
1 tsp
parsley
Pepper to
taste
2 eggs,
beaten and set aside
Block of
cheddar cheese
1 Chicken
breast
Directions:
Mix flour,
parmesan, garlic powder, parsley, and pepper in a bowl to make the breading.
Mix egg in a separate bowl for breading.
Slice
chicken breasts into large chunks.
Cut a slit
in the chicken breast down the middle, but not all the way through.
Cut a small
stick of cheddar that will fit into the chicken and stuff it in.
Dip the
stuffed chicken into the flour, then into the egg, and back into the flour,
shaking off excess.
Fry in hot
oil until golden brown, about 3 minutes per side.
Serve with
marinara, parmesan, or parsley to finish