Husmanskost
Favoriträtt topp 10
Rimmat sidfläsk steker jag helst i ugnen
Enkelt och med bra resultat
Lägg ut ugnsplåtspapper på ugnsplåten och fläsket på
225 gr i ugn 12-14 min beroende hur du vill ha dom
Löksås
1 msk Smör
1 Gul Lök, skivad
1 msk Vetemjöl
2,5-3 dl Mjölk (beroende på hur tjock du vill ha den)
Baskrydda efter smak
Hetta upp smöret, lägg i löken och minska värmen
Stek löken långsamt på låg värme ca 15-20 min (karamellisera)
Rör om då och då
Pudra mjölet över - rör ihop - höj värmen lite
Tillsätt mjölken i omgångar medan du rör
Låt sjuda i 5 min - Smaka av med baskrydda
Klart
Dagens Middag
Stekt Rimmat Sidfläsk
Löksås
Kokt Potatis
BURP