Hade planeringen klar inför dagens middag
Tog fram fläskschnizel ur frysen igår så det skulle tina.
Idag när jag idag öppnade förpackningen insåg jag....
Att jag inte hade märkt förpackningen rätt
DAGENS TIPS 1
Märk påsar korrekt
Det var strimlad fläskschnizel
Nåja - man får inte vara bangen
Jag börjar ta fram grejor till paneringen
Inser att jag har slut på vetemjöl...tänker om lite
Jag tar rågsikt tänkte jag - vet ni - det var oxå slut
DAGENS TIPS 2
Se till att kolla vad som saknas INNAN ni handlar
Jag har varit och handlat idag
Så det blev grovt rågmjöl + ägg timjan salt + ströbröd
Så jag dubbelpanerade fläskschnizlarna
Och stekte dom i mycket olja och smör på rätt hög värme
Såsen 1 port
1,5 dl grädde
1 tsk dijonsenap
1 st köttbuljongtärning
1/2 tsk imjan
1/2 tsk dragon
maizena
Vispa ihop, koka upp, sjud ett par minuter
red med maizena
DAGENS MIDDAG
Dubbelpanerade fläskstrimlor
Sås med franska touch
Kokt Potatis
Det funkade