För några dagar sedan så lade Bettan i min facebookgrupp Matglädje med Kockar och Amatörer in ett intressant recept.
Idag bjuder jag på ett lätt(?) justerat recept
Receptet hittar du lite längre ned.
Orginalet hittar ni här
--->>>Bettans recept<<<---
Ingredienser 2-3 potioner
(Jag valde Blackyskinka)
1 msk riven lök
1 tsk vitlökspulver
(missat att köpa hem färsk)
(missat att köpa hem färsk)
½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar
1 tsk oregano
1,5 tsk potatismospulver
½ tsk grovmald svartpepper
½ tsk oregano
(det blev lite färs över som jag stekte som en biff - gott)
Blanda färsen med kryddor
Lägg en klick färs och en oststav på varje skinkskiva.
Rulla ihop och lägg med skarven ned.
Lägg rullarna i ugnsäker form.
Blanda vispad grädde med chilisause, svartpeppar och oregano.
Ringa blandningen över skinkrulladerna.
Täck med riven ost.
Kör i ugn 175 gr 25-35 min, beror på ugnen.
Köttfärsfyllda Skinkrullader
Jag åt detta med stekt potatis, och
resterna av gårdagens sautering.
Tror att detta skulle bli riktigt,
riktigt gott, med potatismos och mer sås.