Idag bjuder jag på 2 recept
Varför Päron-Coleslow ???
Hade ju inga äpplen
100-150 gr vitkål, finstrimlad
1 stort fast päron, rivet
2 msk majonäs
2 msk senap
1 tsk rödvinsvinäger
1 tsk socker
1 tsk grovmalen svartpeppar
Kokande vatten + salt
Lägg den strimlade vitkålen i en bytta, salta lite
Häll kokande vatten över - låt stå nån minut
Blanda, majonäs, senap, svartpeppar, vinäger och socker
Skölj, kyl och sila av vitkålen
Riv det skalade päronet
Blanda nu ihop allt
Ställ kallt till servering
Tag 2 skivor karré a´200 gr
Gnid in
rejält med american BBq Spice
Bryn karrén rejält på båda sidor
Blanda
3 msk woreshirechester sause
3 msk kalvfond konc
3 msk rödvinsvinäger
½ dl vatten
Häll i pannan, lägg på lock och låt bräsera 15 min
Starta ugnen på 225 grader
Blanda glace
2 msk mango chutney
2 msk chilisause
2 msk flytande honung
Lägg Karrén i ugnssäker form - låt vila en stund
Pensla det bräserade köttet noggrant med glace
Kör i ugn 12 min
Done
Servera med Coleslow och Skyn