Jag älskar revben
(Jag kör en 5,7 liters Crock-Pot)
I botten på pottan
Lägg 3 skalade morötter
Lägg 2 kg revben ovanpå (2x1 kg)
Blanda
3 msk Rapsolja
1 tsk Sesame Oil
2 msk Oystersause
1 msk Ingefärspulver
3 msk Kycklingfond konc
1 msk Rödvinsvinäger
1 tsk Salt
Häll över revbenen
Kör pottan på låg effekt 4½-5 timmar
Ta upp revbenen och skär dom i portionsbitar
Lägg i storbunke
Koka ihop glace (recept längre ned)
Häll över köttet och pensla väl
Kör i 225 graders ugn ca 10 min
1 tsk Rödvinsvinäger
1,5 msk Skånsk Senap
½ dl Ketchup
2 msk Honung
3 msk Kalvfond
3 msk Ingefärspulver
2 msk Colemans Senapspulver
1 tsk Sambal Olaek
2 tsk Salt
Om en stund ska jag avnjuta detta med en god sallad