måndag 30 mars 2015

Heta Glacerade Crossover Ribs - Recept


 Jag älskar revben



Förberedelser
(Jag kör en 5,7 liters Crock-Pot)
I botten på pottan
Lägg 3 skalade morötter
3 dl vatten med 1 msk salt i
Lägg 2 kg revben ovanpå (2x1 kg)

Blanda
3 msk    Rapsolja
1 tsk      Sesame Oil
2 msk    Oystersause
1 msk    Ingefärspulver
3 msk    Kycklingfond konc
1 msk    Rödvinsvinäger
1 tsk      Salt
Häll över revbenen

Kör pottan på låg värme 6½ timme





Ta upp revbenen och skär dom i portionsbitar
Lägg i storbunke

Koka ihop glace (recept längre ned)
Häll över köttet och pensla väl

Kör i 200 graders ugn 25 min


Het Crossover Glace Till Revben

2 msk       Mango Chutney
1 tsk         Rödvinsvinäger
1,5 msk    Skånsk Senap
½ dl          Sweet Chili
½ dl          Ketchup
2 msk       Honung
3 msk       Kalvfond
3 msk       Ingefärspulver
2 msk       Colemans Senapspulver
1 tsk         Sambal Olaek
2 tsk         Salt

Om en stund ska jag avnjuta detta med en god sallad