torsdag 16 juli 2015

Honungsglacerad TeriyakiKarré

Fick ett önskemål recept på denna maträtt
Vassego

Receptet är inte exakt som bilden visar
Men ett smidigare sätt och minst lika gott
Om inte godare


Honungsglacerad TeriyakiKarré

Detta är till en portion
3 st            tunna skivor karré (5-7 mm)
2 msk        honung
1 krm        rökt paprika
1 msk        teriyakisås
½ tsk         baskrydda

Blanda honung med teriyakisås och rökt paprika

Skär karrén i 5-7 mm tjocka skivor

Hetta upp en stekpanna med smör och rapsolja

När det slutar fräsa lägger du i köttskivorna och minskar värmen till hälften
Krydda med lite baskrydda, vänd på köttet. krydda med lite baskrydda

Vänd på köttet, pensla köttet med honungblandningen
Vänd på köttet, pensla köttet med honungblandningen

Bryn bägge sidorna lite hastigt på högre värme. men inte för länge - då blir det torrt