söndag 17 februari 2013

Confused Asian Chicken

Förberedelse lördagkväll
Började med en mogen ananas, olja i botten av pottan, en färsk kyckling som jag stoppade med ananasbitar, la ett par skivor av ananasen runt om, 1,5 dl vatten och 3 hönsbuljongtärningar, sweet chilisause med vitlök, muschroomsoy, äppelcidervinäger med dragon, koriander, bacon, och rimmade sidfläskbiffar. - Ställde in i kylen över natten
 
 
Söndag morgon
Tog fram grytan och saltade - starta grytan på 6 timmar och låg effekt
 
 
 6 timmar senare var kycklingen klar och jag lyfter över kycklingen på ett fat med tillbehören - silade skyn i en kastrull och tillsatte en skvät grädde - kokade upp - och redde av.

Dagens förvirrade middag
Confused Asian Chicken 
Saffransris
Ananas
Baconbitar
Rimmad sidfläskbiff
Gräddigt krämig sky
 
Blev tvungen att ta 2 portioner...
 
 
Nu ska jag diska pottan och börja förbereda morgondagens götta