Detta inlägg presenterade jag onsdag 23 november 2011 i den gamla bloggen.
Jag har dock reviderat tillvägagångssätt och kryddning en aning
Idag (111123) så började jag alltså
experimentera.
Började med att fylla grytan med:
Morötter, rotselleri, kålrot,
rödkål,
grön paprika, coctailtomater, tärnade äpplen
Sedan så klappade jag in rejält med salt och grovmalen svartpeppar
på steken och så brynte jag steken runt om i
smör
Sedan lade jag äpplen och steken ovanpå
grönsakerna.
Avslutningsvis deglacerade jag
stekpannan med ½ liter vatten och hällde det över steken - och lade locket på
nu var det bara att vänta och se
hur resultatet
skulle bli
Idag har det varit svårt att låta
bli och glänta på locket, men efter ca 2,5 timmar så började en ljuvlig doft
sprida sig i köket...
Efter 6 timmar tog jag upp allt och
skar upp köttet och la upp det på tallriken...
Karréstek á la Crock-Pot med ratatouille och steksky
Ät och njut av livet..det är
kortare än ni tror...