Ännu ett rejält reviderat inlägg från min gamla blogg
söndag 18 december 2011
Receptet är gjort för en Crock-Pot
Men det går att göra i gryta, men fodrar mycket mera passning
Portergryta a' la Crock-Pot
Jag älskar porterstek och jag älskar högrev och jag älskar långkok och jag...jaja, ni fattar....
Igår tog jag fram nödvändiga
råvaror,
Marinad:
1 msk smokey
barbeque,
2 msk hemmagjord svarvinbärsgelé,
1 msk kryddpeppar, mortlad
Blanda ihop marinaden..
Lägg grytbitarna och marinaden i en skål. - Blanda
Täck över och ställde in i kylen över natten
2 tsk salt
maizena
Kliv upp tidigt och häll allt i Pottan - salta. tillsätt agerblad, blanda ihop
Värme på låg - tid 9 tim 30 min.
När det var 50 min kvar
tillsatte jag maizena och paprika...
Sedan avnjöt jag:
Rökig Portergryta med smörstekt kulpotatis