Ingredienser
4 port:
½
st röd paprika, finhackad
½
st röd lök, finhackad
½
st spansk peppar, finhackad (röd chili)
2
msk fjällbrynt ädelost på tub
Smör
Fin
olivolja
Rosmarinsalt
Gör
så här:
Bryt
loss foten från champinjonerna och finhacka dem
Finhacka
övriga ingredienser
Fräs
bacon i lite hett smör
Tillsätt
alla hackade grönsaker, och bryn i 5 min på hög värme.
Låt
svalna, rör ned ädelosten
Pensla
champinjonhattarna med en bra olivolja och krydda lätt med flingsalt
Fyll
champinjonhattarna och toppa med den rivan osten
Gratinera
i ugn 225 grader i mitten av ugnen till osten har fått en gyllengul färg
Herrklubbens fyllda och gratinerade champinjonhatt
Med paprika, rödlök, chili, sallad