Herrklubbens Laxtartar
4 port
360 g - Kallrökt lax
1 msk - Dijonsenap
2 msk - Cremé fraiche
2 tsk - Citron, pressad
1 msk - Dill, grovhackad
2 tsk - Kapris, finhackad
2 msk - Västerbottenost, riven
Salt och svartpeppar
Garnering
60 g - Röd tångrom
4 tsk - Cremé fraiche
4 tsk - Finskuren gräslök
4 st - Citronklyftor
4 tsk - Rödlök, finhackad
Blanda en sås av senap, cremé fraiche, pressad citron, grovhackad dill. kapris,
västerbottenost och ägg, smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i små tärningar och blanda med såsen
Detta iordningsställes med fördel kvällen före servering
Servering:
Fördela blandningen på 4 tallrikar i 2 cm höga rundlar. På varje tatar läggs rom.
Garnera med salladsblad, cremé fraiche, gräslök, citronklyfta och rödlök.
Smaklig måltid....