måndag 1 augusti 2016

Ost & Broccolisås, Panerad Kyckling - Recept


Dag 4 i min salladsvecka


Det har varit en del bonusmat denna vecka
Idag är inget undantag
Så här gjorde jag kycklingen -->> Recept


När kycklingen var tinad skivade jag den i 2 cm bitar
Hettade upp en stekpanna med smör
Och fräste kycklingen hårt och hastigt runt om


Ost & Broccolisås:
Ingredienser 2-3 port
1 dl grädde
2 dl broccolibuketter, skurna i små bitar
1 tsk knorr grönsakskrydda
3-4 dl lagrad ost, riven
baskrydda att smaka av med
ev maizena

Gör så här:
Ge grädden ett uppkok i kastrull
Tillsätt broccoli och grönsakskrydda
Sjud 1-2 min
Minska värmen till 1/6
Rör ned osten till dess den smällt
Smaka av med baskrydda

Tycker du såsen är för "lös"....
...höj värmen hastigt och red med maizena
Klart
----------------
Krussallad