Idag kommer den första testen.
Omdömme längst ner
Omdömme längst ner
Bjuder även på inspiration.
KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE
Började med att skära fläskhare i tunna skiver och fräste på och kryddade i torr panna.
Det gick bra.
Lyfte upp köttet, tunnskivade lök, och vitkål samt skar stavar av morot.
La en klick smör i för smak.
Häromdagen kokade jag fläsklägg och fick koksky av det som jag reducerade ner
Så ca 1,5 dl av den fonden fick gå ner och sjuda i ca 15 minuter
Täckte grönsakerna med fläskhareskivorna och satte lock på
Lät det hela sjuda i 30 min
Under tiden så gjorde jag en sås med svart trumpetsvamp och grädde
Och gjorde ett gott krämigt potatismos
Dagens Middag:
Vitkålsbräserad Fläskhare på grönsaksbädd
Kockens gräddigt krämiga potatismos
Svart trumpetsvampsås
Serverat på salladsbädd
Omdömme för test nr 1 - jag är mycket nöjd
Men testerna fortsätter