Detta behövs:
Blanda
2 msk sweet chili sause
1 msk mrs chengs muschroom soy
1 tsk sambal oelek
2 msk kycklingfond
1 msk rapsolja
1 msk kycklingkrydda
1 msk ingefära
2 tsk baskrydda
Gör så här:
Häll ca hälften av blandningen i kycklingen (tratt
underlättar)
och pensla kycklingen med resten
Jag har ett galler i botten av min potta som
jag lägger kycklingen på
Har du inte det så lägg några morötter i
botten som kycklingen kan ligga på
Häll 1 dl vatten i botten på pottan
Kör kycklingen i 4 tim på låg effekt
Efter 4 timmar i slökokaren Nu dags för glace |
Glace:
1 msk sweet chili
1 msk chilisauce
1 tsk sambal olaek
1 tsk ingefärapulver
Pensla glace på kycklingen
Kör ca 8 min i 225 graders ugn
Klart
Tips:
Sila av skyn.
Nu har du buljong som du kan frysa i
lämpliga små burkar eller i isformar.
Eller göra en sås till kycklingen du nyss
tillagat.