Ja - Jag vet
Jag har lagt upp pannbiff tidigare
Men med andra tillbehör
För er som missat mitt recept på Pannbiff
HÄR hittar du det
Gräddsås - Väldigt enkel och god
1 msk smör
1 tsk tomatpuré
2 msk kalvfond
maizena
redning
Fräs tomatpurén i smöret,
Häll på grädde och kalvfond
Ge det hela ett uppkok samtidigt
som du vispar
Minska värmen till nästan 0
Låt sjuda sakta medan biffarna
steks
Precis före servering, hetta upp
såsen medan du vispar
Om du vill kan du reda lite med
maizena
Jag valde att reda för att få en
sås som fastnar bättre på maten
Jag är ju ingen Michelinkock - vad
jag vet
Karameliserad lök
1 msk smör
1 msk rapsolja
1 nypa socker
Hetta upp fettet
Lägg i löken och sockret- rör om
Sänk värmen
Låt löken goa ihop sig utan att det
bränns gärna 10 min eller mer
Strax före servering, fullt ös på
spisen
När löken börjar mörkna ta pannan
från spisen