Jag hade 500 g fläskhare, ½ paprika, ½ gul lök, 2 vitlöksklyftor. som jag körde genom köttkvarnen - Tillsatte 2 tsk salt och lite grovmalen svartpeppar, 1 msk Maizena, 1 ägg - Blandade ihop allt snabbt.
Satte på en gryta med vatten på spisen och medan jag jag väntade på att vattnet skulle koka så måttade jag upp köttbullar med ett msk-mått.
När vattnet kokade formade jag köttbullar och släppte ned i vattnet - när dom var klara fångade jag upp dom och stekte dom färdiga i ugnen - nästa gång steker jag dom färdiga i stekpanna - då har jag bättre kontroll
2 dl grädde i en kastrull, 1 tsk dijonsenap, 2 tsk muschroom soy, koka upp häll köttbullarna i såsen och låt puttra ihop.
Dagens middag
Gräddstuvade fläskköttbullar
Stekt kulpotatis
Lingonsylt
Cornichoner
Men vänta vad är detta ???
Det tar vi imorgon...