Lite av ingredienserna
Vad jag glömde fota var Rökt Paprikapulver
Den färdiga smeten inrullad i folie - stoppades i frysen en dryg timme
Och sedan delades den i 4 delar - vilket blev ca 250 gr per biff
Lät den vila i rumstemp i ca 40 min
Stekte biffarn i smör och öste ofta, avslutade med att styra in dom i ugnen 10 min.
Under tiden smörtekte jag underbrödet som jag satte en dutt av
Min hemkokta och rökiga BBq sås
Sedan smörfräste jag coctailtomater, rödlök och spenat som lades på underbrödet
På det lades bön och köttfärsbiffen
Och det toppades med rökt majonäs
Sedan lades ett lock på och det blev dagens middag:
Smokey BBq Bean & Meat Beaf
Med smörstekta grönsaker
Och rökt BBq sås - samt Rökt Majonäs
Detta blev extremt saftig och mycket godare än jag förväntade mig.
Nu blir det inte så mycket matlagning för mig på ett par dagar, men jag återkommer.