2,3 kg Nötfärs 20%
2,3 kg Nötfärs
1 msk Salt
1 - 2 msk BBQkrydda
Blandas hastigt - överarbeta inte smeten - Ställ i kylen över natt
Forma burgare
Jag använder hamburger press
Har du inte en sådan så ta 2 assietter o lägg färsen mellan och pressa
Det ska tilläggas att min press inte är riktigt nog stor för att pressa 200 grams hamburgare
Stek i olja och smör ca 3-5 min på varje sida på medelhög värme
Nu - nu är det dags att börja bygga burgare
Börjar med ett varmt Bröd med Cheddar,
Hemmagjord Dressing, Isbergssallad,
260 gr Chiliburgare , 3 skivor Bacon,
2 skivor Cheddar Ännu mera Dressing,
Confiterad Rödlök, och ett varmt Bröd som avslutnng
Dagens Middag
260g Chili Cheese Hamburgare - med tillbehör