2,3 kg Nötfärs 20%
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7nNrO_CNHsSTdacmh3TO7FDoExbNMQabHTJ8VC0FWj5AeTkQIrL5Z_GMHEt0TX6J14aCp61NobbZo-9wu3f1qie94uNbc_z0SH5K91BWPfACQTJIhqqkzf3zitSPDSjZwGgjDp-eooMi1/s1600/2014-11-21+-+BBq+style+burgare+02.jpg)
2,3 kg Nötfärs
1 msk Salt
1 - 2 msk BBQkrydda
Blandas hastigt - överarbeta inte smeten - Ställ i kylen över natt
Forma burgare
Jag använder hamburger press
Har du inte en sådan så ta 2 assietter o lägg färsen mellan och pressa
Det ska tilläggas att min press inte är riktigt nog stor för att pressa 200 grams hamburgare
Stek i olja och smör ca 3-5 min på varje sida på medelhög värme
Nu - nu är det dags att börja bygga burgare
Börjar med ett varmt Bröd med Cheddar,
Hemmagjord Dressing, Isbergssallad,
260 gr Chiliburgare , 3 skivor Bacon,
2 skivor Cheddar Ännu mera Dressing,
Confiterad Rödlök, och ett varmt Bröd som avslutnng
Dagens Middag
260g Chili Cheese Hamburgare - med tillbehör
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6KWNvNQWedIkneE95rYwv7VERyrKy7RwXiDIxab_SJ5gdohlolsakIPMe333Yd11QWFCwEukKQSXd1DUu0roaEAr5uR5_zuDb44pRUP7PddpbpFJUhJVZE6mUjAF61LWnSZGH8Y6WJyp7/s280/2014-11-21+Chili+hamburgare+07+klar+-+01.jpg)