Ikväll har jag kör ett recept som jag fått av Marina Sacak - i min facebokkgrupp
Receptet hittar ni längre ner i detta inlägg - PROVA DETTA
Jag har följt receptet till punkt och pricka denna gång - nästan
Jag blandade allt i en bunke - och skickade sedan ned allt i en smord form
Receptet som jag lägger upp är dock ordagrant från det jag fick från Marina Sacak
Recept: Kassler Indian Chutney
1 kg
Kassler
2 dl Creme Fraiche
5 dl Grädde
1 dl Indian
Chutney
1 dl Sweet
Chilisås
1 msk Hot Chilisås
4 Nävar skivad Purjolök
Lite salt
Skiva kasslern och lägg dom i en ugnsfast form.
Blanda ihop alla de övriga ingredienserna till såsen.
Skiva purjolöken och strö den över kasslern,
Häll över såsen.
Grädda längst ner i ugnen i 225 grader i 20 min…
Servera med jasminris.
Tack till Marina Sacak för receptet
Jag hade dock svåra problem att låta bli att ösa massor av riven ost över.......är det nu jag ska skämmas....