Revben marinerade med Beef Dust och Baby Ray's BBq sause
Det är inte bara enkelt och relativt billigt
Det är ju så gott
Idag kör jag ett lite annat stuk än jag brukar
Dessa revben har en liten kick
Ingredienser:
Marinad:
½ dl rapsolja
½ dl kikkoman soja
1 msk beef dust
1 tsk salvia
1 msk sweet baby ray's bbq sås
Glaze:
½ dl matolja
½ dl mörk sirap
½ dl ketchup
½ dl kikkoman soja
1 msk sweet billy rays bbq sås
2 tsk ingefärapulver
1 tsk beef dust
Gör så här:
Marinera revbenen över natten
lägg revbenen med benen uppåt i crock-poten
Kör låg effekt 4,5 tim
Blanda glaze i en panna
Ge ett snabbt uppkok under vispning
Ställ så den svalnar
Lyft upp revbenen och låt dom svala en stund
Värm upp ugnen till 225 grader
Skär upp revbenen och vänd dom i glazen
Lägg i revbenen i en ugnsfast form
Kör ca 15 minuter i ugn - servera