Jag fick häromdagen 2 burkar i posten som väckte min
nyfikenhet
Okey då - jag visste dom skulle komma.
------------
Jag var inte mindre
nyfiken för det.
Så nu ska jag smaka och se vad jag tycker om dom.
Idag
kör jag Cassis
------------
Missar ju inte tillfället att prova nya recept med min
älskade Crock-Pot.
Jag körde idag med 2 benfria kotletter på 5.5 tim.
Det blev
gott men torrt, så med karré kommer det att bli bra.
Därför skriver jag
receptet med karré.
Vill ni köra med kotlett för att det ska bli lite magrare.
Kör ca 3-3½ tim på låg och kolla med termometer
Innertemp 69-70 grader
------------
Detta behövs och gör så här - 2 port
2 skivor Karré a´ 200 g lätt kryddade med baskrydda
Stoppas i stekpåse
Häll 4 dl
vatten i botten i pottan och lägg stekpåse med köttskivorna separerade
Vik stekpåsen över pottkanten och sätt på locket
Kör 4-4,5 tim på låg
Klipp ur en kant på stekpåsen och skicka skyn i såspanna,
låt köttet vila på tallrik.
Skysås:
Eftersom skyn är till större delen smör så fräser jag 1 tsk
tomatpuré i den och tillsätter 1
dl rött vin och låter det sjuda ihop en aning
Smaka av med konc kalvfond och red med lite maizena för att
få en lätt simmig konsistens
------------
Köttet
Hettar upp en torr grillpana och ger köttet lite snygga
ränder - (inte nödvändigt)
------------
DAGENS CROCK-POT MIDDAG
Kotlett tillagad i stekpåse med kryddsmör
Skysås
Smörstekt Potatis
Så här skriver dom om produkten --->> HÄR
Dessa söta (och utsökta) pärlor av svarta vinbär kommer
revolutionera din söndagsmiddag! Servera istället för gelé till vilt, nöt,
fläsk och fågel för att förvandla en vanlig middag till en visuell och
smakmässig upplevelse!
50 g
Tillverkad i Frankrike