Börja med fyllningen:
2-3 st
Phefferoni, finhackad
1 tsk Chili powder
Fyllningen - Gör å här:
Fräs sidfläsk nästan krispigt
Tillsätt lök och fräs glansigt utan att det bränns
Tillsätt purjo och fräs hastigt
Häll i skål och kyl till kylskåpskallt
Ta ut och blanda fräset ordentligt med
Cream cheece, Riven ost,
Phefferoni och Chili powder
Klart
----------------
Detta behövs till färsen:
1-2 msk Baskrydda
5 msk Potatismjöl
½ dl Grädde till biffen
Färsen - Gör så här:
Blandas väl, jag körde i hushållsassistenten
Gör ett stekprov för att kolla kryddnigen
Krydda på och blanda igen om det behövs
Lägg plastfolie på bord / bänk
Platta ut färsen, lägg på fyllningen i mitten
Ta tag i plasten och lyft försiktigt så färsen rullar över
fyllningen
Vik och rulla ihop - plasta in - låt vila i kylen minst 12
timmar
Stoppa in i kall ugn, starta ugnen på 100 grader
Kör kör till 67 graders innertemp (ca:1 timme 15 min)
Ta ut rullen och vira in det i alufolie - låt vila 15-20 min.
Dagens Middag
Fylld Köttfärsrulle - Ost & Phefferoni
Jasminris kokt i Grönsaksbuljong
Ajvar
Phefferoni
Picklad Rödlök
Sallad