Runes Juliga Revben
2014
Rune Edin
2 kg Revben
Rubb:
2 tsk Kryddpepparkorn
1 tsk Salvia
2 tsk Salt
1 tsk Kanel
Mortla kryddorna
Klappa in dom i
revbenen
Jag la dom på
galler - ben nedåt
Hade vatten under
(ska bli sås senare)
Täckte formen med
folie
Körde i 125 graders
ugn - 2,5 tim
Ta ut revbenen ur ugnen
Sila bort vätskan (ska bli sås senare)
Höj ugnen till 225 grader
Koka glacen
Skär revbenen i bitar
Pensla alla revben runt om
Till glasering:
3 msk Colmans senapspulver
1 msk Skånsk senap
3 msk Honung, flytande
2 msk Sirap, mörk
2 msk Kalvfond, konc
3 msk Chilisås
1 msk Ingefära, malen
1 tsk Kanel
2 tsk Svartpeppar, grovmalen
2 tsk Salt
Lägg revbenen i formen igen
Glacera i 225 graders ugn 10 -13 min