Jag kan inte låta bli att prova olika hamburgerrecept
Kul att experimentera med kryddningen
Denna gången gjorde jag bara 200 grams burgare
Dagens recept - hittar du här nedan.
Inkl 2 dressingar och en majonäs.
Vill du inte göra egen majonäs -
Då är Hellmans® ett bra alternativ.
-------------------
4 msk
American BBq Spice
2 msk Salt
4 msk Chilisause
2 msk Potatismjöl
Blandas väl men inte för länge
Blandar du för länge blir smeten seg = inte bra
-------------------
Formade 200 gr biffar och styckfryste dom igår
Ja, det är 2 lager hamburgare
Tog fram hamburgarna och vaccade dom idag
Nu ligger alla - utom en och vilar i frysen
Den finns i min mage
------------------
2 msk bostongurka
1-2 tsk majonäs (ska bara binda ihop bostongurkan)
Blandas
ev lite baskrydda i - smaksak
Salsadressing
2 msk tacosås medium
1 msk majonäs
½ tsk devilssauce
Blandas
------------------
Gurkmajonäs - Salsadressing
Borde fotat dressingarna innan jag la dom på burgarna |
-------------------
2 äggulor
1 tsk vitvinsvinäger
1 msk fransk senap
salt och peppar
Gör så här
1. Alla ingredienser skall ha samma temperatur för att
undvika att det skär sig.
2. Blanda äggulor, vitvinsvinäger och senap i en skål -
vispa ihop
3. Tillsätt oljan försiktigt, i början bara droppvis, under
flitig vispning.
4. Smaka av med salt och peppar. Om den blir för tjock kan
man späda med några droppar vatten
5. Det går även bra att köra alltsammans i en mixer.
------------------
Dagens Middag
American BBq Spicy Hamburger
Sallad
Salsadressing
Gurkmajonäs
Rödlök
Cheddar Cheese
Bröd XL
LETS EAT