Detta är en receptidé inspirerad av Roger Hjalles snabbeskrivning i Crock-Potgruppen på Facebok för ett tag sedan
Detta är min tolkning
Jag hade skrivit en variant på receptet som jag körde idag
Det var jättegott
MEN
Jag har skrivit om receptet för ett ännu bättre resultat
2 msk olivolja
1+1 tsk baskrydda (9 del salt 1 del vitpeppar)
1 tsk citronpeppar
1 tsk sambal oelek
Gör så här:
Olivolja i botten,
Skivad potatis, - Krydda med 1 tsk baskrydda
Lägg fisken på detta, krydda med citronpeppar
Blanda sambal, vitlök, tomatkross, paprika, purjo, 1 tsk
baskrydda och buljong
Toppa allt med tomatröran
Kör 5-6 tim på låg
Dagens middag
Roger Hjalles Torsk i Crock-Pot
--------
Så här skrev Roger Hjalle själv om den här maträtten:
- Helt klart färdigt efter 4 timmar på hög
- Fisken blev fast i köttet. Rasade inte sönder alls.
Det
här va inte sista gången