Till
detta behöver du kött - Du kan välja vad du vill
Jag
hade 250 gr lågvörmestekt högrev i grova skivor i frysen
300 gr lövbiff, strimlad i stora bitar
230 gr rödlök (2 st) grovstrimlad
175 gr röd paprika (1 stor) i grovstrimlad
12 gr vitlöksklyftor, (3 st) rivna
2 tsk chilipulver (ös på det du vill)
0,5 dl kalvfond, konc
225 gr salsasås medium, (1 burk)
1,5 dl chilisause
1 tsk tabasco (ett par rejäla stänk)
salt och svertpeppar
Blötlägg
svampen
Fräs
på kött och lök till dess köttet fått färg
Tillsätt
paprikan, riv ned vitlöken och tillsätt chilipulvret
Fräs
ett par minuter till
Tillsätt
resten förutom salt och svartpeppar
Låt
sjuda 10 min
Red
om det behövs med maizena
Smaka
av med salt och svartpeppar (jag gjorde det inte)
Däremot så skulle det inte skada med en chilifrukt för hetta