Kanske detta kan bli en vardagsklassiker ???
Brynd och kryddad - 2 timmar senare i en ljuvlig sky
Dagens Lunch
Bräserat Revben
Ris & Stekta Grönsaker
Sweet Chili sauce och Mushroom Soy
![](http://2.bp.blogspot.com/-DpuSTVoIUe0/UylrRtx_vDI/AAAAAAAAGLY/MVrl0LZnL2E/s1600/2014-03-19+Br%C3%A4serat+revben+00+kryddor.jpg)
Detta behöver du
6 hg tjocka Revben
1 Kalvbuljongtärning
1 st Vitlöksklyfta riven
1 par stänk Worecestershire sause
1 stänk Balsam vinäger
Rosmarin
Salt
Svartpeppar
Ingefära
Rapsolja och smör
vatten
Så här gjorde jag:
Fräst revbenet i olja och smör, het panna
Krydda runt om med salt, svartpeppar och ingefära
Sänk värmen
Rosmarin, buljongtärning och vitlök i fettet
Skvätta på dom blöta smaksättarna
Tillsätt ca 1 dl vatten
Sätt lock på pannan
Låt sjuda på låg värme i ca 2 timmar