![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZQd_kvGAIngAJJi4F92TBcyk0PYxSUeqqB9nofw4X3yYCW24YVnYotscw-4D_gxWDyo5asNBbJfO7SbmV91Wn_h27Cu2DpXB-At-qlOQEqrzFtVVZBdUnKRRSuNU3QwgL7CHOJgz8jGRCdz4J1-9nDj_l7U0SIj3rM5FrNTsf49JwB6MapKOC1Az1sw/w640-h506/2022-05-22%20Kycklinggryta%20dragon%20kokos%2003.jpg)
Ingredienser 4 port:
25 g Smör eller stekmargarin
600 g Kycklinginnerfiléer, strimlad (grytbitar)
125 g Lök, klyftad
170 g Champinjoner på burk avrunnen
180 g Röd paprika tärnad
50 g Purjo, strimlad
1 tsk Baskrydda (9 delar salt 1 del vitpeppar)
1-2 tsk Dragon
2,5 dl Kokosgrädde
2,5 dl Grädde
2 st Kycklingbuljongtärningar
Ev mer baskrydda och dragon
Maizena redning
Gör så här:
Jag började med att förbereda det såsiga
Värm upp kokosgrädden och grädden
Tillsätt kycklingbuljong och dragon, sjud ett par minuter
Tillsätt paprika och purjo, låt sjuda några minuter
Ställ åt sidan.
Fräs kycklingbitar och löken
Tillsätt champinjoner och krydda med baskrydda
Rör om och fräs hastigt
Tillsätt det såsiga och låt sjuda ca 10 min
Smaka av med baskrydda och dragon om du tycker det behövs
Red med maizena.
Servera