Crock-Pot Köttfärssås 2017 ver:2
Jag gjorde en variant av den här köttfärssåsen tidigare i år
Denna variant är mustigare än min första variant
Den hittar du ---->>> här
Denna gång har jag dessutom med
Ajvar, morot, rosmarin, worcestershire sause
Nog snackat, nu startar vi pottan....
3 msk tomatpuré
3 msk vetemjöl
1½ msk
mushroom soy
1 msk
worcestershire sause
1 tsk salt
1 tsk rosmarin
1 tsk grovmalen svartpeppar
3 msk oregano, torkad
Gör så här:
Vispa ihop mjöl med lite vattnet till en slät smet,
Blanda ihop det med resten av ingredienserna
Bryt ned och rör ihop köttfärsen med alltihopa
Kör på låg effekt 5-6 timmar
När det är nästan klart (30 minuter före)
Smaka av med chilisause, oregano, salt och svartpeppar
Kryddning är ju ofta en personlig smak
Så därför talar jag
inte om hur jag smakade av det hela
Tycker du att såsen/ragun är för tunn (blaskig)
Eller höj effekten till hög och kör utan lock till önskad konsistens.
Pasta med Ajvar pot bolognese
Serverat med Gnocchi