Marinad:
1 msk thai sweet chili
1 msk kycklingfond (jag tog icas)
1 msk mrs
chengs muschroom soy
2 msk
rapsolja
1 msk ingefärapulver
2 tsk kycklingkrydda, knorr
sesamfrö
Jag tog kycklingfilén ur frysen
Blandade allt och lät det marinera i dubbla fryspåsar i ca
24 timmar
Vände påsen då och då
Hällde kycklingfiléerna med marinad i ugnsform med
ugnspapper
Körde i ugn på 200 gr varmluftsugn (+25 i vanlig ugn) till
69 graders innertemp på filéerna
Det tar mellan 15 - 20 minuter varierande på filéernas
tjocklek
När du uppnår 68 grader, ta ut ur ugn och låt vila ca 15
minuter så uppnår filén rätt temp för servering
Såsen:
baskrydda
Koka ihop sweet chili och grädde lite hastigt
Smaka av med baskrydda
Mustig Asiatisk Kycklingfilé
Sweet Chiligräddsås
Stekt Pilaffris