Alltså kött på en pinne
400-500 g
karré, i 1,5 cm
kuber
Marinad:
1 msk mrs
chengs mushroom soy
1 msk
ketchup
1 msk sweet
baby rays bbq sause
1 msk rapsolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk grovmald svartpeppar
1 tsk salvia, torkad
1 msk ingefära, torkad
Jag marinerade karrébitarna ca 24 tim
Trädde dom på spett, la dom på galler med behållare under
Stoppade in dom i kall ugn, startade ugnen på 100 grader
varmluft (+25 vanlig ugn)
1½ timme till 72 graders innertemp i största biten.
1 del vitlökspulver
3 del salsa
3 delar créme fraische
Rör ihop
Sedan gjorde jag ett Pilaffris som jag - när det var 4 min
kvar - tillsatte röd paprika, majs och gröna ärtor i.
Karrékebab
Salsadressing
Pilaffris med paprika, ärtor & majs