En riktigt långkokt
Chili Con Carne
Dessutom en länk till 3 av mina andra varianter
4-5 port
4 msk röd chili, tunnskivad
1 msk kalvfond, konc
2½ msk chili spicemix
½ msk koriander, torkad
1 burk baked beans
Salt och grovmald svartpeppar
Bryn köttfärs och lök
Tillsätt chili, vitlök, spicemix, koriander, kalvfond,
chilisause, tomatkross och paprika
Rör om och låt sjuda under lock i 2-3 timmar (jag körde 3 tim)
Tillsätt: baked beans och bönmixen - rör om
Låt sjuda 1½ tim under lock, rör om då och då
Sista 30 min körde jag utan lock
Smaka av med salt och svartpeppar
Ställde åt sidan så den fick vila ca 15 min
Jag hoppas jag fick med allt...
Serverade med Libabröd/Orientbröd och Créme fraiche
(Funkar oxå med tortilla eller fralla)
3 av mina andra varianter på Chili Con Carne --->>> RECEPT