Detta recept är i grunden en engelsk sockerkaka
Recept ---->>>>Sponge Cake
Nu kör vi:
Väg 3 ägg
Ta sedan samma vikt av:
Smör, Rumsvarmt
Socker
Vetemjöl
Riv cest från en apelsin
1 msk nutella
Lägg det mjuka smöret i en skål och vispa till en slät kräm
Tillsätt socker och vispa smeten vit och luftig
Tillsätt apelsincest
Knäck äggen i en separat skål och vispa ihop
Tillsätt dom vispade äggen till smeten, RÖR ihop - Vispa
inte
Sikta ner mjölet och rör försiktigt ihop
Fördela hälften av smeten i en smord och mjölad form på ca 20 cm
Nutellan ska vara i mitten av kakan
Fördela resten av smeten över det
In i ugnen på 180 grader och kör ca 30 minuter
Kolla med sticka att kakan är genomgräddad
Skär inte kakan förrän den kallnat för nutellan är rinnig av värmen
Mitt foto är av varm kaka
Alltså - kyl och servera