Med dagens recept har jag försökt gå "back to basic"
Minsta möjliga ingredienser - Enkel tillagning
Det lutar åt att detta blir mitt standardrecept
P.g.a. enkelheten och smaken
Det lutar åt att detta blir mitt standardrecept
P.g.a. enkelheten och smaken
Kul att få prova stekfunktionen i min nya Crock-Pot
Funkade bra - Trots att jag hade lite för bråttom med att
stoppa i ingredienserna som skulle brynas
Nog snackat, nu startar vi pottan....
Bryn
2 msk rapsolja
2 msk tomatpuré
Rör hastigt ned
2 msk vetemjöl
Tillsätt under omrörning
(Gillar du inte hela skalade - ta krossade)
1 burk vatten
½ msk salt
½ msk grovmalen svartpeppar
2 msk oregano
½ msk mushroom soy
Tryck sönder dom hela tomterna lite
När det är nästan klart
Smaka av med ketchup, oregano, salt och svartpeppar
Red med maizena om det behövs
Jag redde den rätt tjock så den fastnar lättare på pastan.
Lågbudgettipset:
2 rivna morötter, bryns med färsen
(Funkar även att bara röra ihop med färsen)
1 burk tomatkross till
Öka kryddningen i proportion