1½ msk thai sweet chili
1½ msk kycklingfond (jag tog icas)
1 msk mrs chengs muschroom soy
2 msk rapsolja
1-2 msk ingefärapulver
2 tsk kycklingkrydda, knorr
Salt
Sesamfö
Blandade allt och lät det marinera i dubbla fryspåsar i ca 24 timmar
Vände påsen då och då
Salta och strö sesamfrö över kycklingen
Körde i ugn på 200 gr varmluftsugn (+25 i vanlig ugn) till 69 graders innertemp på filéerna
Det tar mellan 15 - 20 minuter varierande på filéernas tjocklek
När du uppnår 69 grader, ta ut ur ugn och låt vila ca 15 minuter så uppnår filén rätt temp för servering
3 pkt bacon (á
3 klyftor vitlök, rivna
½-1 tsk dragon (smaksak)
Baskrydda (1 del vitpeppar 9 del salt)
Hetta upp cremé fraiche
Blanda bacon, cremé fraiche och dragon, låt sjuda 5 min
Smaka av med baskrydda