Fulvariant eller D'Lux - Vilket man vill
Idag gör jag middag av resterna
Carbonara från söndag
Purjo, hela veckan, finstrmlad
Kryddsmör vitlök och persilja, från lördag (Stekte med idag)
Tysk grillkorv ur frys, kubad
Grädde
Sambal olaek
Svartpeppar grovmald
ev Salt
Toscansk sallad ur påse, från lördag
------------------
Jag har en billig wok jag köpt på Ikea för 99:-
för många år sedan
Älskar den och passar utmärkt idag
Kryddsmöret att steka i
På med Purjon, Korven, Carbonaran
Fräs 3-4 min så Korven får lite färg
Häll på 1-1½ dl grädde och ½ tsk sambal olaek
Låt sjuda 5-7 min,
Smaka under tiden av med grovmald svartpeppar och ev salt
När det är 2 min kvar stoppa i 2 nävar Toscanskssallad
Rör ihop - Koka ihop - Servera
Bonusmat är inte fy skam