Har gjort denna som förrätt ett antal gånger, vid ett tillfälle hittade jag inte nog stora champinjoner så då köpte jag portabellosvamp, men jag tycker inte resultatet var lika bra
![]() |
Första gången i samband med en herrklubbsmiddag |
Brunoise, smått tärnade grönsaker
Recept
Lossa foten från svampen
Rensa försiktigt innandömet på
champinjonen
Det kan vara smart att spara lite
skivad lök, och chili till dekoration.
![]() |
Andra gången hittade jag inte så stora chaminjoner Så jag gjorde Västerbottenost gratinerade polentabiffar till Och serverade med min hemmagjorda BBq sås |
Hacka grönsakerna
2 tsk bredbar ädelost,
baskrydda
![]() |
Denna är från en herrmiddag om jag inte minns fel |
Tillsätt, sparris, rödlök, paprika,
chili, vitlök
Krydda med lite baskrydda
Låt fräsa 1-2 min
Fyll champinjonhattarna
börja med ädelosten i botten
sedan resten av den frästa
fyllningen
Gratinera i 225 graders ugn ca 9-12
min
Njut