--------------------------------------
Detta får under inga omständigheter förväxlas med en Hestonburgare,
Det är ett experiment med några av hans tekniker !!!
---------------------------------------
Eftersom det är ett experiment så använder jag:
Billig köttfärs
Utbredd - Salt och peppar
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRqqR2qRfwrEViIFcAfZwEw0z6m0CJML5Hfa4jtywx56zynvnkDsoVqXTNSANsnqPa4y60lSKN4NQ3aFRerpsYg-1VvQUp6r4G6H9QQMDFnD_sqpCYN_9CPEp9ny22AqeFhoYQ8qhX_eym/s320/004+K%C3%B6ttf%C3%A4rsutlagd+salt+och+peppar+formad.jpg)
Sedan skar jag dom i fyra bitar (ca 200gr st), en av burgarna provade jag att platta till lite
Sedan stekte jag dom på var sida ca 2 minuter i olja och smör.
Sedan fick dom gå ca10 minuter i ugnen på 150 grader
Serverades med:
Bröd, Vitkålssallad, Lökringar och Dressing
Och - Ja, brödet var köpt
Det var ett intressant prov - Det var väldigt saftiga burgare - men...
Nästa gång ska jag göra lite förändringar på hur jag gör.
Men prova gärna på att göra detta - för gott var det !!!
Eftersom det är ett experiment så använder jag:
Billig köttfärs
Utbredd - Salt och peppar
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRqqR2qRfwrEViIFcAfZwEw0z6m0CJML5Hfa4jtywx56zynvnkDsoVqXTNSANsnqPa4y60lSKN4NQ3aFRerpsYg-1VvQUp6r4G6H9QQMDFnD_sqpCYN_9CPEp9ny22AqeFhoYQ8qhX_eym/s320/004+K%C3%B6ttf%C3%A4rsutlagd+salt+och+peppar+formad.jpg)
Formad 1 - Salt
Formad 2 - lindad i folie - vila i kyl 24 timmarSedan skar jag dom i fyra bitar (ca 200gr st), en av burgarna provade jag att platta till lite
Sedan stekte jag dom på var sida ca 2 minuter i olja och smör.
Sedan fick dom gå ca10 minuter i ugnen på 150 grader
Serverades med:
Bröd, Vitkålssallad, Lökringar och Dressing
Och - Ja, brödet var köpt
Det var ett intressant prov - Det var väldigt saftiga burgare - men...
Nästa gång ska jag göra lite förändringar på hur jag gör.
Men prova gärna på att göra detta - för gott var det !!!