Före Efter
Äppelpottfläsk med höstens rotsaker,
Smörstekt mandelpotatis och snittgurka
1 kg Benfri kotlett i 2 cm tärningar
140 g Bacon i tärningar
1 st Röd lök i grova bitar
Marinad:
1 tsk
worcestershire sause
1 msk
Pepprarmix
2 dl Konc
äppeljuice
1 msk Mrs
Chengs mushrom soy
Blanda allt i en påse och marinera över natten -
vänd påsen då och då
3 st Svenska Äpplen i grova bitar
200 g kålrot i grova bitar
2-3 st morötter i stavar
1 st köttbuljongtärning
Salt
Sila av marinaden ned i pottan - fräs köttet och löken på hög
värme i stekpanna - salta
Häll köttet i pottan och deglasera pannan med lite
vatten och buljongtärningen - häll över i pottan.
Blanda i kålrot och äpplen - blanda runt - lägg
morötter ovanpå allt
6 timmar på låg effekt.
När det är 45 minuter tillsätt 3 dl grädde som får
puttra med till dess det är klart.